Esittely

 

Olen Salla Ahola, 36-vuotias kauneudenhoitoalan yrittäjä Jyväskylästä. Vuonna 2013 haaveeni toteutui, kun sain kennelnimen Rumblepaws. Tulevaisuuden haaveenani on kasvattaa hyvin pienimuotoisesti kotosalla staffordshirenbullterrierejä. Olen suorittanut kasvattajan perus- ja jatkokurssin vuonna 2013. Olen myös suorittanut jalostusneuvojan peruskurssin marraskuussa 2016.

 

Kasvatustyössä tärkeää minulle on ennenkaikkea  luonne, terveys sekä rodunomaisuus. Jalostusvalinnoissani painotan ennen kaikkea koirien terveyteen sekä tasapainoiseen luonteeseen. Tärkeitä asioita kasvatustyössä ovat myös avoimuus sekä rehellisyys ja yhteistyö muiden kasvattajien kanssa.

 

Harrastan koirieni kanssa pääsääntöisesti näyttelyitä. Olen myös harrastanut  kenneliiton kaverikoiratoimintaa Lolan kanssa. Olen harrastanut staffieni kanssa agilityä, rallytokoa sekä jälkeä. Minulle itselle tärkeitä asioita on luonto ja luonnonläheisyys, nautinkin koirieni kanssa pitkistä metsälenkeistä. Meillä koirat ovat lemmikkejä, tärkeitä perheenjäseniä, joiden kanssa on mukava harrastaa ja jotka ovat tärkeä osa arkea ja elämää!

 

Kuva: Muuramen ryhmänäyttely 13.9.2015, Sylvistä tuli Suomen muotovalio. Kuvassa tuomari Nicola Smolic.